top of page
  • Zatamnjivanje stakala Trstenik
  • Zatamnjivanje stakala Kruševac
  • Zatamnjivanje stakala Paraćin

Na ovom portalu je malo napisano, a sve što pročitate je 100% tako! 💘

Na ovom portalu je malo napisano, a protumačicete mnogo! 💘

Na ovom portalu je malo napisano, samo toliko koliko je Vama potrebno da znate. A i to je više nego što vam treba 😊😁😂💘

ZAŠTO ZATAMNITI          AUTOMOBIL? - 6 BENIFITA

Krenućemo od ESTETIKE, koja uopšte nije toliko važna ali ipak najbitnija.
,,ESTETIKA,,

Da, najmanje bitna a svima veoma važna stvar je estetika, ipak lepo je biti u trendu, lepo je biti lep, popularan, veoma bitna stvar. Svi volimo lepo da izgledamo, lepo da se obučemo, pa zašto ne bi i naš auto, koji god da je, lepše izgledao.


Potpuno sam siguran da će tamna stakla odvući pažnju vašoj okolini i zagolicati maštu.

   Ali postoje još benifita:

trstenik 1

           2 minuta o folijama za staklo

Sledeći benifit:
,,INTIMA,,
Tamna stakla na autima i autobusima osim što ulepšavaju takođe pružaju i PRIVATNOST ,,osecaj slobode,, u svom prostoru. 
Automobil je svima nama poseban prostor gde provodimo mnogo dragocenog vremena. Ako želimo da se sačuvamo od raznih pogleda koje ni ne primećujemo, ako želimo da se osećamo kao u svom domu, zatamnjivanje stakala je ono sto nam treba. Kada jednom zatamnite auto nikada više nećete voziti bez folija. Zatamnite stakla i obezbedite intimu!

 


Zatamnjena stakla autai autobusa takodje onemogudjavaju provalnicima da vide šta je u njemu i na taj način neće ni pokušati da udju u auto. Ljudi će ukrasti samo ono što vide.  Jos jedna divna stvar tamnih stakala, Mozete čak i namerno ostaviti niko ne može znati sta ima unutra a i ako niste stigli da ga očistite, opet to niko neće primetiti. - Zašto čekati. Obezbedite  intimu sada!

 

,,ZAŠTITA,,
FOLIJE ZADRŽAVAJU STAKLA OD RASIPANJA i PROVALNIKU JE TEŽE TAKVO STAKLO PROBITI I UĆI U VOZILO (auta i autobusa)
Ali ako provale ipak
 bude, vaše staklo se neće rasuti na 1000 komadića,  folija ga drži u jednom komadu. Da bi bili sigurni da su folije koje su ugrađene na vaše staklo kvalitetne, svaka folija mora imati sertifikat zaštite koji  je propisan od Evropske unije. Puno je nespretnih i nesavesnih vozača. Budite sigurni da staklo u slučaju pucanja nanosi velike štete i Vama i Vašem automobilu - Zaštitite se odmah!
 


 UMOR 
Folija za stakla umanjuje UMOR. 

Dnevna vožnja u susret jakih sunčevih zraka i blještavine, folije zaustavljaju i nedozvoljavaju prolaz, isto tako i noću na našim retrovizorima više neće biti blještavine od farova automobila koji su iza nas ili koja nam dolaze u susret.
Birajte samo proverene folije! 

 

Ostali benifiti:
  
 IR UV ZRAČENJE 

Za samo par sati IR i UV zraci ostavljaju bledilo u vašem automobilu, velikom brzinom zraci duboko prodiru i uništavaju enterijer vozila, takođe štetno deluju i na Vas i Vašu kožu. Sa našim folijama možete zaustaviti  99% zračenja. Naročito preporučijemo porodici sa decom. Moja preporuka je da birate samo sertifikovane i proverene folije jer nisu sve folije zaista sertifikovane i kvalitetne. O našim folijama možete videti i ovde  www.armolan.rs

 TOPLOTA 
FOLIJA ZA STAKLO SMANJUJE TOPLUTU U AUTO I SMANJUJE RAD KLIME. Sa kvalitetnim odabirom folija za staklo vi umanjujete i do dva puta toplotu u autu, takođe klimu koristite dva puta manje, vazduh je svež i vožnja ugodna. Naravno dosta zavisi i da li je auto ili autobus okrenut suncu, jer toplota ulazi i na prednju šoferku.

Za prednju šoferku zatamnjivanje stakala je radi sa posebnim metaliziranim folijama u našem asortimanu. One se posebno proizvode kako se ne bi stvarale reflekcije na soferci i kako bi se sa njima nesmetano upravljalo vozilom. Jer sama šoferka je izradjena sa posebnim duplim staklima. Ako želite možete i nju staviti, skoro da je neprimetna, to je moja preporuka, jer 50%  toplote ulazi na prednju šoferku. 
 www.armolan.com

 Zakon u u EU i kod nas!

         Jedina labaratorjia u EVROPSKOJ UNIJI za proveru folija za zaštitu od pucanja, požara, refleksije i ostalih potvrda za ispravnost  folija  je MPA NRW  i nalazi se u NEMAČKOJ tačna adresa ovde. Ona dokazuje ispravnost folije i daje  sertifikat. Svaka folija dobija sertifikat sa brojem-(ABG ŽIGOM).

         Savez za motorna vozila ,,
Kraftfahrt-Bundesamt,, koji se takođe nalazi u NEMAČKOJ sa tačnom adresom  ovde, sa tim sertifikatom odobrava folije za lepljnjenje na stakla ali svaka folija mora imati broj-(ABG ŽIG). Ako radite folije sa nalepnicama u Srbiji bez broj-(ABG ŽIGA) u EVROPSKOJ UNIJI niste validni u saobraćaju i mogu Vas isključiti.

          Medjutim kod nas je to malo drugacije. Nigde u svetu nije ovaj zakon, zna se u EU gde se vrši atest i zna se gde se odobrava atest. Kod nas prvo distributeri nose svoje folije ponovo na proveru i odobrenje ugrandje u Agenciju za bezbednost saobracaja, ali o tome neće biti ovde reči. 

           Posle ugradnje postoji još jedna provera folija. To je treća provera  folija i rade je vlasnici automobila, malo komplikovana, ali mi smo tu da ispravimo i pomognemo koliko možemo u kompletnom procesu.


    Procedura za dobijanje sertifikata zatamnjinjivanja stakala je sledeća: 
       1. Prvo, mora auto da se zatamni naravno, ugradjivač sprema papire o ugrađenoj foliji za atest. 


       2. Odlazi se u AMSS gde se vrši ponovni pregled folija i vozila.

       3. Završili ste komletnu proceduru. Za par dana Vam oni šalju ATEST na kućnu adresu ili idete da ga preuzmete, jedino dobro u  svemu je to da je atest TRAJAN. 😁😁😁 

 

NAJVAŽNIJE:

    ✔ U  zemljama EU ili u inostranstvu u većini zemalja zatamnjivanje stakala je dozvoljeno samo zadnjeg dela vozila i to sa folijom sa ABG brojem (broj od četiri cifre laserski ugraviran na foliji) prednja stakla nisu dozvoljena nikoliko pa ako planirate da idete u inostranstvo izbegavajte da  lepite nalepnice, kako ne bi primetili da imate foliju i dobili kaznu!!! 
SAMO LEPITE FOLIJU SA ABG BROJEM!
    ✔ U  zemljama Balkana (Crna Gora, BiH, Makedonija)...zatamnjivanje zadnjih stakala je dozvoljeno bez žiga i ograničenja, ali prednja stakla su i ovde zabranjena, pa Vam predlažem da nikako ne lepite nalepnice na prednja stakla čak i ako idete u zemlje naših suseda, kako ne bi primetili da imate foliju inače znam X slučajeva koje su kaznili naši susedi!                   

 SAMO LEPITE FOLIJU SA ABG BROJEM!   

Skracenica (ABG)  znači ALLGEMEINE-BAUARTGENEHMIGUNG ili u prevodu znači ,,OPSTI TIP-ODOBRENJE,,
Možete ovde preuzeti na nas jezik

U SVIM ZEMLJAMA EVROPSKE UNIJE I U ZEMLJAMA BALKANA ZATAMNJIVANJE STAKALA SERTIFIKOVANIM FOLIJAMA JE BESPLATAN JEDINO SE KOD NAS NAPLAĆUJE VIŠE OD 100 (STO) EURA.

trstenik 2
trtenik 3
Kontakt

KOJU FOLIJU ODABRATI

Na koju foliju da se odlučim ✔

Najednostavnije a najbitnije je da svaka folija ima ABG broj na sebi koji je laserski ugraviran na foliji i da uz ABG broj na foliji dobijete sertifikat, koji bi trebali da ponesete jer jedino tako možete znati da su folije kvalitetne i da su prošle sve stroge testove EU. 

 Jedino samo takva zatamnjena stakla važe i mogu da se voze u inostranstvu.

Armolan Američke folije✔

Lider u proizvodjni folija za auto stakla i svih ostalih staklenih površina. Proizvodi i distribuira više od pola veka. Naše folije su Premijum hight performanse u prevodu folije poslednje generacije, visokih kvaliteta i performasi na koje dajemo pisanu garacniju od 10 godina I KOJE IMAJU ABG BROJ. Sa našim folijama ne treba da se lepe nalepnice i samo takve mogu da se voze u inostranstvu.

Montaža

Armolan Tim✔

Folija se ne lepi sama od sebe .Ono što ne možete da znate je kako će folije na stakla da se postavi.
Mi za svaku foliju dajemo pisanu garanciju od 10 godina i naravno svaku reklamiciju prihvatamo. Svaki od naših ugrađivača ima setrifikovano zvanje majstora sa iskustvom

od 10 do 20 god!
ARMOLAN TIM 

Kontakt: 066 066 065

 Zatamjivanje Krusevac Trstenik Paracin
Procedura zatamnjivanje stakala za atestARMOLAN FOLIJE ZA  ZATAMNJIVANJE STAKALA
TRSTENIK - VRNJAČKA BANJA


  -I u Svetu i u Srbiji  Armolan Američke folije za stakla automobila i za građevinska stakla imaju ogromnu paletu nijansi folija od potpuno providnih do potpuno tamnih folija i to:
 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 95%  Procente možete pogledati ovde.


   ✔ Naš tim će sa zadovoljstvom na Vaš poziv uraditi prezentaciju folije.
   ✔ Pogledajte našu galeriju radova ovde.
   ✔ Pogledajte način proizvodnje na you tube.
   ✔ Pogledajte i sertifikate, garanciju i karakteristike.


 OBEZBEDITE UDOBNOST, PRIVATNOST, I ZAŠTITU.
Voleli bi da i Vi budete deo tima Armolan i nosite folije sa našom ABG oznakom.


     www.zatamnjivanje.com
     www.armolan.com
     www.armolan.rs

društvene mreže   

Zakažite odmah ili postavite pitanje

https://Agencija za bezbednost saobraćaja 
https://AMSS - Auto moto savez Srbije

Trgovina folijama Armoglass Beograd - Izdavanje Atesta

https://Agencija za bezbednost saobraćaja 
https://AMSS - Auto moto savez Srbije

Procedura za Atest

bottom of page